Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

 
Handels og leveringsvilkår. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra DekoByLind.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde hvor der ikke er indgået andre skriftlige   aftaler mellem dig som køber og DekoByLind.dk. Betaling med betalingskort: Vi modtager pt. Ingen betalingskort som betalingsmiddel.Betaling ved afhentning: Varer kan afhentes på adressen, Kværkebyvej 79, dør i, 4100 Ringsted   efter forudgående aftale. Varer der afhentes skal være forudbetalt med   betalingskort på DekoByLind.dk, indbetalt på vor bankkonto eller betales kontant ved afhentning (Der kan ikke betales med betalingskort ved afhentning).Betaling ved tilsendt faktura/tilbud: Betaling af faktura/tilbud sker ved bankindbetaling, Husk at du skal overføre det fulde beløb af dit køb.
Betalingsinformation er påført ordren du modtager på købet.HUSK AT TILFØJE DIT ORDRE/FAKTURA PÅ BANKOVERFØRSLEN.Betaling med kort: (Venter på at blive godkendt)DekoByLind.dk modtager betalinger i form af disse betalingskort:
Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, JCB, Maestro, American Express                                                                                                                                 
dankortmaestrojcbvisa_electronmastercardamerican_expressLeveringsomkostninger:Leveringsomkostninger afhænger af pakkens volumen og vægt – dog sendes alle pakker med post Danmark, GLS, DKI, DSV efter deres takst. Varer der afhentes på adressen i Ringsted tillægges ikke   leveringsomkostninger.Gratis levering ved køb for mere end 1000,00 kr. Gælder kun for kunder i Danmark og til brofaste øer.Levering:DekoByLind.dk kan ikke på nogen måde gøres ansvarlig eller økonomisk   ansvarlig for en eventuel forsinkelse af levering, heller ikke hvis forsinkelsen er opstået hos en underleverandør eller anden leverandør.Levering i Danmark: Leveringstiden for lagervarer er 4-8   hverdage efter betaling er modtaget, Leveringstiden for varer som ikke er på lager, er vejledende. Der tages forbehold for evt. restordre, udsolgte varer samt ændring af specifikationer samt priser fra leverandører.

Da vi leverer bestillingen samlet, vil leveringstiden ved køb af flere varer, svare til varen med længst leveringstid.

Varer kan afhentes på adressen Klosterparks alle 10 – Ringstedet – butik 5B , 4100 Ringsted efter forudgående aftale.

Modtages en fejlleveret vare, skal DekoByLind.dk kontaktes for ombytning til den bestilte vare DekoByLind.dk betaler omkostninger for returnering af varen samt afsendelse af den bestilte vare.

Køber har pligt til straks ved leverancens modtagelse at kontrollere denne for synlige skader samt evt. skade på varen. Kvittering for modtagelse bekræfter modtagelse af varen i ubeskadiget stand, er varen beskadiget skal der nægtes modtagelse af pakken. Fragtmanden eller postbuddet tager så pakken   med igen. Opdages beskadigelse af varen først efter at pakken åbnes skal   henvendelse foretages på postkontoret eller hos fragtmanden der leverede pakken – som modtager påhviler det dig at meddele pakkefirmaet der lever pakken om skaden.

Kontakt os hurtigst muligt såfremt der er sket skade på varer tilsendt DekoByLind.dk.

Forsendelse:

Forsendelse af varer sker primært med post Danmark og Danske fragtmænd.

Ejendomsforhold:

DekoByLind.dk forbeholder sig ret til ejendomsretten til   leverede varer, indtil hele købesummen inkl. leveringsomkostninger samt renter og evt. inddrivelsesomkostninger er betalt fuldt ud.

Fortrydelse:

Fortrydes købet af en vare købt og betalt hos DekoByLind.dk tilbagebetaler vi varens pris, hvis varen tilbage leveres i nøjagtig samme stand og mængde dvs. således af varen umiddelbart kan sælges igen – inkl. original emballage. køber afholder selv udgiften til retunering

Hvis du fortryder købet inden varen er afsendt skal du give besked herom til DekoByLind.dk

Fortrydes købet inden varen modtages, skal der nægtes modtagelse af forsendelsen.

Tilbagebetalingen foretages efterfølgende når varen modtages retur, der kan gå op til 7 dage før beløbet modtages – husk at oplyse bank og kontonummer.

Forsendelsesomkostninger refunderes ikke ved returnering af varer. Varer der uden aftale returneres ufranko eller på efterkrav, vil blive nægtet modtagelse.

Garanti:

DekoByLind.dk yder ifølge købeloven reklamationsret på fabrikationsfejl, materialefejl og mangler på det købte produkt.

Returnering af defekt vare sker i samråd med DekoByLind.dk samt ved fremsendelse af varen til DekoByLind.dk, kunden betaler for fragten. Varer der modtages uden foregående aftale, eller returneres ufranko eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Force Majeure

Skulle levering være forhindret på grund af force majeure, fritager det DekoByLind.dk for ethvert ansvar, og DekoByLind.dk forbeholder sig   ret til helt eller delvist at annullere aftalen, eller udskyde leveringen med den af forhindringen forårsagede forsinkelse ud over den i aftalen fastsatte leveringsfrist. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, stats indgriben af en hvilken som helst art, mangel på drivkraftmidler eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for DekoByLind.dk kontrol, og som påvirker DekoByLind.dk muligheder for at opfylde sine leveringsforpligtelser.