TILBUD! Spar op til 20% på de seneste tilbud her

Handelsbetingelser for Deko by Lind

Information

Deko by Lind
Kværkebyvej 35
4100 Ringsted
TLF: +45 23 24 39 01
CVR: 39146347

1. Ejerforhold

DekoByLinddk Aps
CVR: 39146347

Adresse:
Kværkebyvej 35
4100 Ringsted

Kontaktoplysninger i webshoppen:

Telefon: +45 23 24 39 01
E-mail: [email protected]

2. Bestilling

2.1 Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. DekoByLind.dk har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt, udsolgte vare og lignende situationer. Bindende ordrebekræftigelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. 

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf dit ordre nummer og leveringstid vil fremgå. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelsen af din ordre. Vær opmærksom på at taste din e-mail korrekt for at kunne få oplysningerne om din pakke.

2.2 Bestillingsproces

DekoByLind.dk er åben for dig, lige hvor du er 24 timer i døgnet. Ved eventuel vedligeholdelse kan webshoppen kort være lukket for bestillinger.

For at handle på DekoByLind.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingsmiddel. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du kun købe varer, hvis du har indhentet din værges accept.

De varer du vil købe, lægges i “kurven”. Du kan ændre indholdet i kurven helt frem til selve betalingen, og du kan altid løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne. Eventuel ekstra betaling for fragt vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til betale.

2.3 Kvittering for bestilling

Når du har lagt en bestilling hos DekoByLind.dk, modtager du en ordrebekræftelse for vores modtagelse af din bestilling. Der er indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os via e-mail. Hvis du fortryder dit køb umiddelbart efter bestilling, kan du ved telefonisk henvendelse på + 45 23 24 39 01 forsøge at få din bestilling annulleret. Dette er dog kun muligt indtil bestillingen videresendes til behandling, sædvanligvis samme dag frem til kl. 13.00. Efter dette gælder den normale fortrydelsesret på 14 dage. 

Bemærk 
Dine varer i kurven vil være til rådighed for alle, indtil du har færdiggjort din ordre. Bestillingen er efter først til mølle-princippet og derfor først reserveret til dig, når du har gennemført betalingen. 

2.4 Betalingsmetoder

På DekoByLind.dk kan du vælge at betale med forskellige betalingskort, som Visa & Mastercard samt MobilePay. Der trækkes ikke penge på dit betalingsmiddel. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra DekoByLind.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

3. Returnerings regler

Du kan læse mere om returnerings og reklamations regler under afsnittet Persondata. For at kunne handle hos DekoByLind.dk skal du som minimum oplyse: 

 • Navn
 • Adresse
 • E-mailadresse
 • Telefon/mobilnummer 


Ovenstående data skal vi bruge hos DekoByLind.dk, for at kunne levere din bestilling, for at kunne fremsende den lovpligtige ordrebekræftelse via e-mail og for at kunne kontakte dig telefonisk, i det tilfælde at det er nødvendigt i forbindelse med din bestilling.
 

Dine personoplysninger bliver gemt sammen med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år herefter anonymiseres al persondata. Hvis en ordre af en eller anden årsag ikke er gennemført, vil al data blive anonymiseret efter 30 dage. Hvis du handler på en oprette kunde konto hos DekoByLind.dk, skal du – hvis du ikke ønsker vi skal gemme dine persondata – bede os aktivt om sletning heraf. 

DekoByLind.dk videregiver eller sælger ikke personoplysninger til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. 

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af persondata og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DekoByLind.dk ApS via e-mail [email protected] 

4. Forbehold

4.1 Fejl i Webshoppen

DekoByLind.dk forbeholder sig retten til at hæve købsaftalen uden, at der kan kræves kompensation herfor, hvis du som kunde har handlet i ond tro, i tilfælde hvor der har været en fejl i webshoppen, som du kendte til, eller med rimelighed burde have indset var en fejl. Dette inkluderer fejlagtige oplysninger om pris og kvantitet. 

4.2 Farvegengivelse

Vi kan ikke garantere at farvegengivelsen på din skærm stemmer 100% overens med varens reelle farve, da farvegengivelsen kan variere afhængig af den enkelte skærms kvalitet og indstillinger. 

4.3 Force Majeure

DekoByLind.dk har ret til at trække sig fra sine forpligtelser i tilfælde af offentlige myndigheders indgriben eller forsømmelse, ny lovgivning, arbejdskonflikt, krig eller trussel om krig, større forstyrrelse af den offentlige orden, sabotage, ekstreme vejrforhold, brand, eksplosion, naturkatastrofer, uheld eller andre forhold uden DekoByLind.dk kontrol og som DekoByLind.dk ikke med rimelighed kan overvinde eller foregribe. I disse tilfælde er DekoByLind.dk ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab eller skader, som dette måtte påføre kunden. 

Er der en forsinkelse i levering på grund af begivenheder uden for DekoByLind.dk kontrol, er DekoByLind.dk ikke ansvarlig for eventuelle tab eller skade som følge af en sådan forsinkelse i leveringen. I sådanne tilfælde er du som kunde ikke berettiget til erstatning eller anden kompensation fra DekoByLind.dk, medmindre andet aftales mellem DekoByLind.dk og dig, eller der findes regulativer som følge af lovstiftning. 

5. Betaling

Deko by Lind modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online, ViaBill, Visa Electron, Maestro.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

5.1 Rerservation af beløb

Ved anvendelse af betalingskort, debit såvel som kredit, sker en reservation af det beløb der handles for. Dette beløb er reserveret indtil webshoppen, har behandlet og afsendt din ordre. Når ordren er afsendt, hæves pengene på kontoen. Reservationstiden afhænger af produktet/ydelsen.

5.2 Reservation af debitkort

Ved debit kort, vil du kunne se at pengene er reserveret på din konto og at dit rådighedsbeløb vil her stå som værende mindre.Annullerer du eller webshoppen efterfølgende din ordre, så kan webshoppen ikke hæve pengene, men reservationen vil fortsat gælde i en periode. Bemærk at kun din bank (eller kortudsteder) vil kunne ophæve reservationen.

5.3 Autorisering på kreditkort

Pengene vil først hæves fra din konto og fremgå af dit overblik når webshoppen behandler og hæver betalingen for din ordre. Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

Deko by Lind benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Deko by Lind’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

5.4 MobilePay

MobilePay Online er en nem og hurtig måde at betale med hos DekoByLind.dk. Med MobilePay slipper du for at indtaste dine kortoplysninger og der er ingen beløbsgrænse. Hvordan virker MobilePay? 

 1. Du indtaster dit MobilePay mobilnummer ved betaling i kassen på vores webshop
 2. Godkend betalingen på din mobiltelefon i MobilePay
 3. Beløbet reserveres på det kort du har valgt at tilknytte MobilePay
 4. Når DekoByLind.dk afsender din bestilling trækkes beløbet på kortet.

6. Fragt & forsendelse

Hos DekoByLind.dk sender vi alle pakker med POSTNORD eller GLS, det er altid DekoByLind.dk der bestemmer hvilken pakkeleverandør der bliver brugt. Hvis du handler for over 499 DKK sender vi din bestilling GRATIS til nærmeste pakkeshop. 

Leveringstiden hos DekoByLind.dk er 2-5 hverdage. Hvis du modtager en e-mail omkring, at vi har pakket din ordre før kl. 14.00 vil den blive afsendt samme hverdag.

6.1 Forsendelses muligheder

6.1.1 Postnord eller GLS Pakkeshop (49,- DKK.)

Det koster 49 DKK, at sende din pakke med Postnord eller GLS til nærmeste pakkeshop. Din pakke vil være tilgængelig for afhentning hos PakkeShoppen i 14 dage fra den dag, den ankommer. Hvis pakken ikke bliver afhentet inden for dette tidsrum, vil den blive returneret til DekoByLind.dk. I så fald vil den blive betragtet som en returneret pakke, og et gebyr på 100 kr. inkl. moms vil blive pålagt for ikke at hente pakken. Desuden kan pakken blive sendt til din adresse igen, hvis du ønsker det, mod en ekstra betaling for ny forsendelse.

 • Sådan fungerer det: 
  Husk at indtaste din adr. helt korrekt
 • Du modtager en e-mail og en SMS fra POSTNORD eller GLS, når pakken er afsendt fra deres central og er på vej mod din PakkeShop (I den e-mail & SMS står der, hvornår du kan afhente pakken samt pakkenummer så du kan tracke din pakke.
 • Du afhenter pakken i PakkeShoppen – Husk at medbringe pakkenummer, som du har fået oplyst samt gyldig billedlegitimation.


Du kan skrive i feltet hvilken PakkeShop du ønsker den leveret til, er feltet ikke udfyldt, bestemmer DekoByLind.dk hvilken PakkeShop den bliver sendt til. Vi bestræber os selvfølgelig på at bruge den der ligger nærmest kunden. Du kan ikke kræve at den bliver sendt til den nærmeste, da den kan være fyldt og systemet udpeger en anden, der har ledig plads, DekoByLind.dk kan ikke gøres ansvarlig for om levering.
 

6.1.2 Postnord og GLS Levering til din privatadresse (99,- DKK – uanset ordrebeløb)

Vælger du levering til din privatadresse er prisen 99.- DKK uanset ordrebeløb. Hvis du ikke var hjemme på leveringstidspunktet, vil du modtage en e-mail/sms om hvilken GLS PakkeShop du kan afhente din pakke hos. Husk du kan spare på fragten ved at vælge de alternative fragt muligheder 

6.2 Track & Trace

Hos POSTNORD OG GLS har du mulighed for online at følge din pakke fra bestilling til levering, dette gælder også hvis du ønsker at returnerer og benytter dig af vores ShopReturn label. Når din bestilling er pakket og afsendt (typisk kl. 17 på hverdage) får du tilsendt et track & trace nummer via e-mail og sms. Ved at klikke på linket i mailen fra POSTNORD eller GLS kan du se, hvor langt din bestilling/pakke er i systemet. POSTNORD og GLS opdaterer informationerne døgnet rundt, så du hele tiden kan se, hvor langt pakken er nået. Nægter du modtagelse af pakken fratrækker vi dig 95 kroner i returomkostninger. 

7. Returnering

Ved al handel på DekoByLind.dk følger 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag en bestilling er modtaget eller afhentet i en pakkeshop. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. 

Hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, må varerne udelukkende være prøvet på, og de originale prismærker må ikke aftages. Her menes, at varerne skal være behandlet på samme måde, som hvis man stod med en vare i en fysisk butik. 

7.1 Returnering

Hvis du vil returnere en vare købt online, skal det gøres inden for 14 dage, fra ordren er modtaget eller afhentet i en pakkeshop. Venligst bemærk, at alle produkter skal returneres med deres originale prismærker, i ubrugt tilstand og i original emballage. 

Du kan returnere dit køb ved at sende varerne retur til webshoppen eller gratis returnere dit køb i vores fysiske butik. 

På dekoByLind.dk ombytter vi ikke, fremgangsmåden er således at du sender de vare retur du ønsker i en anden størrelse eller style, hvorefter du går ind og lægger en ny ordre. 

Ved returnering til webshop, skal du kontakte DekoByLind.dk på mail, med ordre nr., samt skrive hvilken vare du ønsker at sende retur, og en forklaring på hvorfor den skal retur. Herefter kan du enten vælge at vi sender dig en returlabel som du skal printe ud. Benytter du dig af den returlabel, vil vi ved modtagelsen af pakken fratrække 85 kroner i fragtgebyr fra din tilbagebetaling. 

Ved returnering i butik, skal du have din kvittering med, fremvisning af faktura på mobil/tablet vil ikke anses som værende en gyldig faktura/kvittering. 

Køber du i vores butik, skal du være opmærksom på, at varerne skal returneres der. Vi har ikke mulighed for at returnere et køb fra butik, på webshoppen. 

Du har ansvaret for pakken indtil den er modtaget hos DekoByLind.dk, samt at den er forsvarligt indpakket ved returnering. Du kan med fordel tage et billede af den returlabel som du sætter udenpå pakken. Husk altid at gemme den kvittering du får udleveret af postfirmaet, så du i tilfælde af, at pakken skulle blive væk, kan søge erstatning. 

Når vi modtager pakken, vil vi gennemgå varerne. Du får tilbagebetalt det beløb eksklusiv fragtgebyr, der er indbetalt til os ved købet. Vi behandler din returnering inden for få dage og senest indenfor 10 hverdage. Når en refundering fra DekoByLind er færdigbehandlet, kan det tage op til 4 bank dage før de tilbagebetalte penge kan ses på din konto. Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. 

Bemærk: 

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi: 

 • Du reelt har taget varen i brug
 • Varen bærer præg af udefrakommende lugte såsom parfume eller røg eller viser anden tegn på brug/slitage
 • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
 • Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varernes egenskaber, art eller den måde, som den fungere på
 • Varens prismærke eller emballage mangler eller er i betydeligt forringet stand i en grad, der påvirker varens værdi Emballageposer til tøj må gerne åbnes.

7.2 Reklamations regler

Vi anbefaler du altid tjekker din vare ved modtagelse, for fejl og mangler, inden du fjerner de originale prismærker og smider emballagen ud. 

Når vi har modtaget din vare, undersøger vi fejlen og refunderer herefter pengene hurtigst muligt såfremt reklamationen er berettiget og rettidig. Du bedes altid kontakte DekoByLind.dk førend en reklamation returneres. 

Hvis du har fundet fejl eller mangler på varen, kan du reklamere inden for rimelig tid, efter du har modtaget din vare. Kontakt kundeservice telefonisk på tlf. +45 23 24 39 01 eller på e-mail [email protected] Hvis du sender os en e-mail, kan du med fordel vedhæfte et eller flere billeder af den beskadigede vare. Dette vil afhjælpe den videre behandling af din reklamations sag. 

DekoByLind er omfattet af den danske købelov, som stiller dig 2 års reklamationsret, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du kan få en mangelfuld vare enten repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Hvis en fejl opstår efter 0-6 måneder på tøj og andre textiler, er det DekoByLind.dk ansvar, at bevise fejlen ikke var tilstede, eller at produktet ikke er behandlet efter retningslinjerne. Opstår fejlen 6-24 måneder efter køb, er det forbrugerens ansvar at bevise, at produktet er behandlet på almindelig vis og at fejlen er opstået på grund af en produktions fejl. 

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Læs vejledning af behandling af dine vare. 

Adresse: 
Du kan også vælge at returnere din pakke til DekoByLind.dk via andet postfirma end GLS. Omkostningerne ved brugt af andre postleverandører eller pakker sendt pr. efterkrav, vil blive pålagt køber. 

Pakker sendt til DekoByLind.dk til en pakkeshop, vil ikke blive afhentet. 

Pakken skal sendes til: 
DekoByLind.dk 
Kværkebyvej 35 

4100 Ringsted 
Danmark 

7.3 Materiale vejledning

7.3.1 Sårbart materiale

DekoByLind.dk arbejder med sårbare og fine materialer. Vi gør opmærksom på, at enhver form for friktion mellem en skarp/grov genstand og et sårbart materiale vil kunne rive i stoffet. Vi anbefaler derfor, at du ikke hænger tøj lavet af fine materialer op ad pallietter m.m. 

Vi anbefaler tøjet skal håndvaskes i 30 * graders lunkent vand. Men følg altid vaskeanvisningen 

Vi gør opmærksom på, at en vare med palietter skal behandles med forsigtighed, ved alm. Brug og i vask må man forvente at enkelte påsyede palilietter/sten eller nitter kan falde af. Varen må ikke hænges op af andet tøj, idet pallietter kan beskadige andet tøj/materiale, og strikken kan ændre facon på en bøjle. 

Vi anbefaler desuden at være opmærksom på skarpe/grove accessories i forbindelse med strik, da gnidning mellem disse kan resultere i fnuller i strikken. 

DekoByLind.dk fraskriver sig enhver reklamation som følge af ovenstående.